17 juli 2016

Een ongelooflijk verhaal : een hond geadopteerd via onze stichting MyrSis van Esin Halid van Hope for the Strays in Varna is ineens via een andere stichting in Nederland.
Alda Eggels wat is jou verhaal hier in?
Wat zijn afspraken dan nog waard.
17 juni en 9 juli werd door Esin bevestigd dat Julia voor onze stichting MyrSis was gereserveerd. En nu blijkt dat Julia zonder onze medewerking – medeweten in Nederland is gearriveerd.

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

27-05-2016

’s Werelds éérste waterpark voor honden!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

10-03-2016

interpet

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

17-1-2016

Hoe zwerfhonden in India aan melk kunnen komen:-))

india

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

23-12-2015

(❣◡❣)
een koffieshop in griekenland opent s’nachts de deuren voor de zwerfhonden tegen de vrieskou

grie

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

19-12-2015

¤ (¯´☆✭.¸_)¤ Beste dierenvrienden ¤(_¸.✭☆´¯) ¤

In deze tijd van Kerst en de jaarswisseling willen ook wij iedereen gezellige dagen toewensen. Zoals ieder jaar staan we er bij stil wat de betekenis is van deze dagen zoals vrede, liefde en goede voornemens.
Ook willen we onze dankbaarheid laten blijken aan diegenen die ons hebben vertrouwd en een hond hebben geadopteerd, of een donatie hebben geschonken, de asielen die zich inzetten om zwervers of honden en katten in nood opvang te bieden, het transport, Cindy voor het opvangen in NL, en St. Sofie’s Strays voor de back-upgesprekjes, en onze dierenvrienden van de fb-pagina die ons blijven liken.
Jullie allemaal wensen wij hele warme dagen in deze periode en een gelukkig en gezond Ձ٥۫١6 ۪ ҉ ۫۰̡´
Hartelijke groeten ░K░r░i░j░n░ ░e░n░ ░R░i░c░k░y░
en 6 pootjes van onze eigen Bulgaren:
̲̲L̲̲i̲̲l̲̲i̲̲y̲̲a̲̲,̲̲ ̲̲Z̲̲l̲̲a̲̲t̲̲k̲̲o̲̲,̲̲ ̲̲D̲̲o̲̲n̲̲c̲̲h̲̲o̲̲,̲̲ ̲̲R̲̲o̲̲z̲̲a̲̲,̲̲ ̲̲V̲̲a̲̲s̲̲i̲̲l̲̲ ̲̲e̲̲n̲̲ ̲̲I̲̲v̲̲a̲̲n̲̲

myrsis2015

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

29-11-2015

adoptvandaag

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

28-11-2015

.•♫•♬• Lassy/Lucy is een FOREVERhondje in Zwolle •♬•♫•.

foreever

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

22-11-2015

Adoptanten hebben vandaag, zondag 22-11-’15, hun adoptiehond uit Varna, Bulgarije ontmoet. De dag begon vroeg toen om 4 uur in de ochtend de WhattsApp binnenkwam dat het transport een uur later zou aankomen in Schinveld. Tegen half 6 de volgende App dat ze waren gearriveerd, er al even was geprobeerd ze uit te laten, en dat ze daarna al waren gaan liggen slapen. Opgelucht, weer een gelukt transport. De adoptanten, die ook in spanning waren, ingelicht. Slapen is er niet veel van gekomen, om 1 uur s’nachts nog zitten te Appen met elkaar, de ander was tegen 3 uur nog steeds fotootjes van de lieveling aan het bekijken die mee zou komen…En dan in de ochtend met z’n allen naar Cindy, die ze liefdevol opvangt. De auto van MyrSis die uit Zeeland via Antwerpen reed, kwam onderweg in zwaar weer terecht: wat een regen. Gelukkig was het droog in Schinveld. De navigatie had nogal moeite daar; nieuwe éénrichtingen? nieuwe parkeerplaatsen? In ieder geval was de hulp van Cindy hierbij zeer goed. En toen was er een zeer bijzondere tijd met de nieuw aangekomen, vermoeide maar zulke lieve dieren. De ene weer wat uitgerust en speels, de ander onzeker…maar wat de toekomst brengen mag om alles in balans te brengen: we zijn benieuwd hoe hun ontwikkeling hier zal zijn. Er werden gevoelens, emoties, blijheid, en nieuwtjes gedeeld, adoptiepapieren ondertekend, paspoorten uitgedeeld, en welkomstkadootjes overhandigd. En dan komt het moment voor de dieren om naar de nieuwe omgeving te gaan: vaak een beetje onwennig om naar buiten en in de auto te gaan, maar dat is nog steeds goed gekomen. DESSY en LASSY zijn via MyrSis geadopteerd, de anderen via Sophies Strays, maar allen uit het asiel van HOPE FOR THE STRAYS uit VARNA.

Facebook Stichting MyrSis http://facebook.com/myrsis.nl

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

08-06-2015

Een boek over de positie van straat- en zwerfhonden in de Europese Unie:

Niemands Hond beschrijft hoe in verschillende landen van de EU met het probleem van de zwerfhonden wordt omgegaan. In welke conditie verkeren de plaatselijke asielen, hoe staat het met de wetgeving en welke resultaten boeken de dierenwelzijnsorganisaties? Maar ook, hoe is Nederland zwerfhondenvrij geworden en een verslag van de auteurs van een bezoek aan een particulier asiel en een dodingsstation in Huelva (Spanje).

http://www.bergenenclement.nl/niemandshond.html

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen