Stichting MyrSis

 

 Projecten

 

UPDATE: 17 juli 2016 is de samenwerking gestopt met Hope for the strays omdat er zonder onze medewerking/medeweten een hond via een andere stichting (Sophies strays in NL) is geplaatst terwijl het via ons aan een adoptant was toegezegd.

***

We zijn begonnen met ons 1e project en dit ligt in Bulgarije: Varna aan de Zwarte Zee.

Dit is een asiel opgestart door Nikolay & Esin, waarmee ze zijn begonnen nadat ze zelf zwerfdieren hadden opgenomen. we hebben hen leren kennen tijdens onze reis en vrijwilligerswerk in hun land en asiel.

Het zijn zeer gepassioneerde mensen wat het zwerfdieren-probleem aangaat. Naast hun eigen baan, zetten ze zich voor 100% in, 24 uur per dag. Wij vertrouwen en respecteren hun volledig.

http://www.straydogshope.com

 

 

 

*******************

********************* 

Ons tweede project zijn we mee begonnen in 2014: Jelena's shelter in Nis, Servië. Ook hier zijn we in 2011 op bezoek geweest. Het is echter een totaal ander asiel als dat in Bulgarije. Bij Jelena zitten rond de 350 honden. En er worden zo ontzettend vaak pups en honden zomaar voor de deur gezet. Gelukkig zijn er een paar stichtingen die haar ondersteunen, met ook donaties, voedsel en medicijnen. De honden die vanuit hier het land verlaten naar een adoptant, nemen een Servisch paspoort mee omdat dit land geen lid is van de EU, maar dit kan worden omgezet in een internationaal paspoort.

 

 

 

 

 Ook hebben wij een facebook-pagina: http://facebook.com/myrsis.nl

 

 

 

 

 

 

 

myrsis@zeelandnet.nl